lauantai 25. huhtikuuta 2015

Loppuviikon kuulumiset

To 23.4

Torstaina kaikki alkoi jo jotenkin selvitä ja töissäkin sujui ihan hyvin. Kommunikoimme töissä puhelimen kääntäjän avulla ja Tanjan ohjaaja puhuu vähän englantia. Lähdimme töistä jo yhdentoista aikaa yhteyshenkilön kouluun (sos&terv.ala.) tutustumaan, jossa meitä odotti noin. 20 tutoria. Meille esiteltiin koulun luokkia ja menimme yhdelle englannin tunnille oppilaiden haastateltavaksi. Luokan oppilaat kyselivät meiltä kysymyksiä englanniksi suomesta ja meistä. 
Koulupäivän jälkeen lähdimme taas kiertämään hieman Solia ja söimme ensimmäistä kertaa churroja. Vietimme lopun illan omissa host-perheissämme, sillä olimme aivan nuutuneita. 


Mindfuck?


Churrooos


Pe 24.4

Perjantaina oli mielenkiintoinen työpäivä. Lähdimme puolenpäivän aikoihin extempore n.50 asiakkaan kanssa San Martìn de la Vega nimiseen kylään bussilla. Suomessa ei tulisi ikinä kuuloonkaan lähteä niin monen pyörätuolilaisen ja asiakkaan kanssa pienelle maatilalle. Oli ihanaa huomata miten työntekijät ottavat moisia haasteita vastaan eivätkä ajattele asioita niin vakavasti. Erikoista oli, että paikan päällä meille tarjottiin kylmää olutta. Emme kuitenkaan osanneet ottaa vastaan olutta kesken työpäivän(vaikka mieli teki ;) )

Maatilalla oli kanoja, kukkoja, riikinkukkoja, hevosia, koira, kissa ja pikkupossu.






Albino hevonen :D




Espanjalaista evästä 




AND tonight we are going to have some sangria with local Spanish people ;)
 Buenos noches Finlandia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti